2017-04-23 (1)

Després d’un calorós estiu en el qual desitjo que tothom hagi pogut descansar i hagi gaudit d’unes bones i necessàries vacances, posem en marxa un nou curs a la parròquia de Sant Pere amb tota la il·lusió que ens dona el fet de seguir Jesucrist: Catequesi d’infants, adolescents i joves, Catequesi d’adults, Càritas (el servei de la qual durant el mes d’agost va quedar centralitzat a Càritas Diocesana, a Sabadell), Alpha, Alpha parelles, Pastoral de la Salut, el Cafè dels diumenges després de la Missa de 10:00h, etc. La part de la vida parroquial que no s’ha aturat a estat la Litúrgia, puix cada dia hem continuat donant glòria a Déu per mitjà de la celebració de l’Eucaristia, del Cant de Laudes i també de l’Adoració i el Cant de Vespres els diumenges, i així, la parròquia de Sant Pere ha continuat sent un far de llum i dispensadora de la gràcia divina enmig de la nostra ciutat.

En començar el nou curs s’han produït dos canvis significatius a l’arxiprestat de Rubí que tenen repercussió a la nostra parròquia: el trasllat de Mn. Arturo Fabregat, fins ara rector de Santa Maria, a les parròquies de Sant Sadurní i de la Mare de Déu del Carme a Montornès del Vallès i l’arribada de Mn. Jean Damascene Rutaysire com a vicari de Santa Maria i de Sant Pere. Agraïm a Mn. Arturo aquests tres anys de dedicació i de noves iniciatives a la parròquia de Santa Maria i donem la benvinguda a Mn. Jean Damascene entre nosaltres tot desitjant-li una bona estada i un bon treball pastoral a Rubí.

Lligat amb aquests dos canvis, hi ha un tercer: el meu nomenament com a rector de Santa Maria continuant com a rector de Sant Pere. Aquest fet farà, sens dubte, que aprofundim en un treball pastoral conjunt entre les dues parròquies, tenint en compte però la sin-gularitat i les característiques de cadascuna d’elles. Per altra banda, sempre hem procurat els sacerdots i diaques de les parròquies de Rubí treballar amb un bon sentit d’harmonia i fraternitat, perquè això constitueix un bon testimoniatge del nostre ésser cristià.

Per tot això, vivim aquest inici de curs i els propers mesos que vindran com un temps de gràcia i com una renovada oportunitat que Déu ens dóna de treballar en la seva vinya tot col·laborant a fer créixer el seu Regne.